Dopravné ihrisko v MŠ

07.06.2016 12:28

Dopravné dopoludnie v MŠ V Pate

6.6.2016 začínali deti v Materskej škole v Pate pracovný týždeň zaujímavou akciou. Materská škola v spolupráci s p. Majkom , p. Mišovičom a rodičmi detí pripravili zábavno-poučné dopoludnie o doprave, správaní sa na ceste a dodržiavaní pravidiel cestnej premávky. Dvor materskej školy sa zmenil na cestu s dopravnými značkami, prechodom pre chodcov a vyznačenými trasami pre cyklistov a kolobežkárov.

Npráp. Kamil Mišovič, príslušník OO PZ v Šoporni preveril poznatky detí o dopravných značkách, oboznámil ich o tom, ako sa deti majú správať na cestách, kde môžu jazdiť na bicykli, akú výbavu musí mať správny cyklista. Deti všetko pozorne počúvali, nakoľko rešpekt vzbudzovala nielen jeho policajná uniforma  a výbava ale aj to, že prišiel na policajnom aute, ktoré si deti mohli pozrieť zvonku aj zvnútra.

Pomoc pri organizovaní akcie zo strany rodičov zabezpečil pán Macho, pani Plechová, Lipovská, Cicáková, Baničová, Eremiášová a Janglová.

Veľké poďakovanie patrí všetkým zúčastneným, hlavne pánovi Majkovi, ktorý bezplatne zapožičal mobilné dopravné ihrisko, pánovi Mišovičovi, ktorý vo svojom voľnom čase prispel k organizačnému zabezpečeniu a zdarnej realizácii tejto akcie, pani učiteľkám a ochotným rodičom.


TOPlist